EVENTS


SMART organiseert jaarlijks drie events; de SMART Talk Najaar, SMART Talk Voorjaar en een Congres voor geïnteresseerden werkzaam binnen de marketing en marktonderzoeksbranche.

Op deze bijeenkomsten geven we inspirerende sprekers het podium om zo (met name) startende talenten kennis te laten maken met actuele thema's en cases binnen onze sector. Uiteraard is er altijd voldoende ruimte voor interactie en discussie en bieden we in een informele setting de mogelijkheid te bouwen aan je netwerk. Een SMART Talk is niet compleet zonder een gezellige afsluitende borrel of - meer coronaproof - break-in sessies!

En het mooiste van alles is... We kunnen de SMART Talks door onze sponsoren en met hulp van de MOA geheel gratis aanbieden!  

Volg onze socials om op de hoogte te blijven van onze events. 

Wees welkom!

AANKOMEND EVENT:
SMART Talk
3 februari 2022

In het nieuwe jaar organiseert SMART als altijd de SMART Talk Nieuwjaar!
We organiseren dit event iets later in het jaar dan normaal, omdat we – tegen beter weten in – nog steeds goede hoop hebben dat we het daardoor ‘in het echt’ kunnen gaan organiseren. Elkaar in het echt de allerbeste wensen kunnen wensen en na het event samen kunnen borrelen is tenslotte toch wel iets beter dan zelf een biertje moeten pakken uit je eigen koelkast. Duimen dus dat het gaat lukken!

Afgelopen SMART events