• SMART Talk

  SMART Talk nieuwjaar - 3 februari 2022

SMART Talk: Talentontwikkeling en kunnen inspelen op onbewust en irrationeel gedrag!


Waarmee kan je het nieuwe jaar nou beter beginnen, dan met een SMART Talk? Gelukkig voorzien wij jullie op donderdag 3 februari van de mogelijkheid om weer gezellig (online) net te werken. Vanaf 15.30 uur is het dan namelijk tijd voor de eerste SMART Talk van 2022: Talentontwikkeling en kunnen inspelen op onbewust en irrationeel gedrag!

We hebben ook nu weer twee sprekers waar we zelf al laaiend enthousiast over zijn. Marian Thunissen is lector Dynamische Talentinterventies van het Fontys Kenniscentrum Leven Lang Ontwikkelen. Daarnaast is zij hoofdredacteur van Tijdschrift voor HRM. Marian doet al vele jaren praktijkgericht onderzoek naar de inzetbaarheid van mensen in organisaties en het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talent in de werkcontext. Zij komt haar opgedane kennis over hoe je als young professional je talenten kan ontwikkelen en inzetten met ons delen.

Na Marian klimt Bas Erlings op de digitale spreekstoel. Bas werkt als een van de oprichters van SUE & The Alchemists dagelijks aan het helpen van organisaties bij het snappen van hoe hun doelgroep onbewuste beslissingen neemt. Want als je die snapt én weet hoe je dit naar je hand kan zetten, dan heb je een aardig streepje voor op je concurrentie. Hiervoor was hij als hoofd van het VVD-campagneteam ‘het brein’ achter succesvolle verkiezingscampagnes in 2016 en 2021. Bas licht voor ons een tipje van de sluier op als het gaat over de gedragswetenschap en waarom ontwerpen en inspelen op irrationeel gedrag een succesvollere strategie is dan inspelen op rationaliteit van je doelgroep.

Met deze twee toppers kan je wel zien dat wij als SMART het goede voornemen hebben om net zo’n gaaf (zo niet beter) event neer te zetten als vorig jaar. Deze SMART Talk mag je als aanstormend marketing of research talent niet missen (vooral niet als je als goed voornemen had om je dit jaar écht te gaan ontwikkelen…).

Wanneer je je aanmeldt voor de SMART Talk krijg je een bevestigingsmail. Verschijnt deze niet in je inbox? Stuur ons dan even een mailtje via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FEB.
2022

PROGRAMMA

 • 15:30 uur
  Inloop & Introductie
 • 15:35 uur

  Marian vertelt hoe je als young professional je talenten kan ontwikkelen en inzetten

  Marian Thunissen | Dynamische Talentinterventies van het Fontys Kenniscentrum Leven Lang Ontwikkelen
 • 16:15 uur

  Ga in gesprek met andere young professionals.

  Break-out sessie
 • 16:25 uur

  Bas licht een tipje van de sluier op over de gedragswetenschap en waarom inspelen op irrationeel gedrag een succesvollere strategie is dan inspelen op rationaliteit van je doelgroep

  Bas Erlings | SUE & The Alchemists
 • 16:55 uur
  Afsluiting | Ruimte voor vragen

Leuk dat je komt!


Bijwonen van de SMART Talk kan via Teams.
 • Marian Thunissen I Fontys Kenniscentrum

 • Bas Erlings I SUE & The Alchemists

 • Talentontwikkeling en kunnen inspelen op onbewust en irrationeel gedrag!