SMART Talk Nieuwjaarseditie 2024: Het jaar beginnen met Visual Thinking & starting with the ‘Why’!

De A'DAM Toren was het decor voor de meest recente SMART Talk op 11 januari, waar we werden getrakteerd op inspirerende inzichten door twee experts op het gebied van Visual Thinking & je eigen Impact zien met Lisa van der Goot en Marjolein van Ballegooij.

Entree blog juiste

De middag begon met Marjolein van Ballegooij, oprichter van Conversation Studio. Zij opende de sessie met een inspirerende talk over het beheersen van je eigen carrière door ons mee te nemen door de 10 succesversnellers voor iedere young professional.

Na lang bij bedrijven in het onderzoek te hebben gewerkt is Marjolein met haar bedrijf dat gaat voor No more crappy products, gevormd vanuit haar why, bij uitstek de persoon om deze tips & tricks met het publiek te delen.

Marjolein deelde niet alleen geheimen over het snel onder de knie krijgen van betekenisvol zijn binnen je organisatie, maar benadrukte ook welke vaardigheden essentieel zijn om jezelf te ontwikkelen tot een impactvolle professional. Met praktische tips en inzichten inspireerde ze de aanwezigen om hun notitieblokken ter hand te nemen en op weg te gaan naar de top van hun vakgebied.     

IMG 8405      

En met de notitieblokken in de hand, zat iedereen direct klaar voor de interactieve sessie van Lisa van der Groot (Perspective). Zij nam het podium om te laten zien dat tekenen voor iedereen is en een krachtige tool kan zijn om processen en complexe problemen te verbeteren. Met een interactieve sessie over Visual Thinking liet Lisa zien dat je geen Picasso hoeft te zijn om deze techniek in de praktijk te brengen. Ze deelde hoe Visual Thinking in staat is om ideeën levendig en efficiënt over te brengen, complexe concepten te vereenvoudigen en creativiteit en innovatie te verhogen. De aanwezigen werden aangemoedigd om zelf aan de slag te gaan met tekenen en ontdekten dat het een toegankelijke en effectieve manier is om ideeën te communiceren en innovatie te stimuleren.

Tambr blog

De interactieve sessies van Marjolein en Lisa brachten niet alleen nieuwe inzichten, maar stimuleerden ook de aanwezigen om hun vaardigheden direct aan het begin van 2024 onder de loep te nemen en aan te scherpen. Het was een geslaagde eerste editie van het jaar, gehouden in de indrukwekkende en unieke setting van de ADAM Toren.

De missie van SMART om voor en door young professionals inspirerende sessies te organiseren werd middels deze Talk aangesterkt met een grote groep aanwezigen. Daarnaast vindt SMART het ook belangrijk om een netwerk te creëren voor en door jongeren. En ook dat was dit jaar piekfijn georganiseerd in de Skylounge van de ADAM Toren en de nieuwjaarsborrel van het D&IN.

Wil je geen enkele SMART Talk missen en zelf deelnemen aan de volgende inspirerende sessie? Volg dan de SMART LinkedIn pagina en zorg ervoor dat je geen aankondiging meer mist! 


SMART is onderdeel van de MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Bekijk onze andere kanalen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrienden van SMART: