Hoe is het om onderdeel te zijn van SMART bestuur? (1/2)

SMART is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Nu de zomer eraan komt zit het er voor de helft van ons bestuur op na twee jaar. Zij gaan plaats maken voor nieuwe bestuursleden. Maar voordat ze verder gaan zijn wij benieuwd: wat zijn hun mooiste herinneringen? En wat is hun biggest takeout die ze na twee jaar met zich meenemen? We horen het van Stefanie en Nelly.

Stefanie  Nelly
Stefanie Kamp (l) en Nelly Geerts (r)

Stefanie Kamp:
‘Nieuw in de wereld van marktonderzoek zijn de events van SMART een uitkomst. Inspiratie op doen, andere young professionals ontmoeten en van elkaar leren. En ik heb nog meer kunnen leren door bestuurslid te mogen zijn. Leuke herinneringen zat! Het eerste event, waarbij ik nauw betrokken was bij de organisatie, schiet mij te binnen als mooiste herinnering. Daarna lekker met het bestuur uit eten ergens in Amsterdam met veel gelach en een voldaan gevoel.

Ondanks dat ik met trots terug kijk op de online events die we hebben neergezet hoop ik dat we snel weer ‘live’ events mogen organiseren. SMART biedt de mogelijkheid tot netwerken en verbinding, al helemaal als je in het bestuur zit. Deze 2 jaren zijn omgevlogen!’

Nelly Geerts:
‘Mijn leukste herinnering is mijn allereerste SMART vergadering iets minder dan 2 jaar geleden. Het was mooi weer en we hadden overleg bij Ruigrok NetPanel in Amsterdam. Zij hebben een groot terras aan het water nabij Centraal Station. Ik merkte meteen dat iedereen in het bestuur veel zin had om er het beste van te maken. We werkte aan onze eerste plannen maar genoten ook van een drankje in de zon. Dat was de start van een mooie periode waarin ik veel heb bijgeleerd, nieuwe contacten heb gelegd en samen met de rest van het bestuur leuke evenementen kon neerzetten.

De pandemie heeft serieuze gevolgen gehad voor SMART. Het vergde moed en tijd om te schakelen naar coronaproof versies van onze evenementen. Vorig jaar annuleerden we noodgedwongen het congres, dit jaar slaagde we erin om een succesvolle digitale editie neer te zetten. Dat je samen meer kan bereiken dan je zou durven dromen, is een inzicht die ik mijn hele carrière zal meedragen.’

Eerder gingen we hier ook al in gesprek met oud SMART-bestuursleden Maaike Drok en Marc Rozenveld.

Wil je nu ook deel uitmaken van het SMART bestuur? Dan zijn we op zoek naar jou! Je kan solliciteren door dit formulier in te vullen en een mail te sturen naarThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin jouw naam, het bedrijf waar je werkt en jouw functie. We hopen je binnenkort te spreken!

Hier kan je nog meer lezen over wat SMART inhoudt.


SMART is onderdeel van de MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Bekijk onze andere kanalen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrienden van SMART: