Overtuig je manager: 5 redenen waarom jij het SMART congres niet mag missen!

Heb jij je manager nog niet kunnen overtuigen dat jij bij het SMART congres aanwezig moet zijn?! Wij helpen je met 5 zeer goede redenen.

  1. Je neemt deel aan een compleet verzorgde workshop van de Jongens van de Tekeningen. Na deze dag is visueel denken voor jou geen enkel probleem. Ps. vertel je manager dat die workshop alleen al 300 euro waard is en hij/zij is vast zo om!
  2. Onder begeleiding van Durk Bosma leer jij hoe je goed achterhaalt naar welke informatie je op zoek bent bij complexe vraagstukken. Hoe achterhaal je de vraag achter de vraag? Na deze dag blijft geen vraagstuk voor jou onbeantwoord.
  3. Je komt gegarandeerd vol nieuwe energie en inspiratie terug naar kantoor. Even op een andere manier met hetzelfde vak bezig zijn. Door niemand minder dan het van Gogh Museum wordt je uitgedaagd om op een innovatieve manier over het vraagstuk na te denken.
  4. Je bent tegenwoordig niets meer zonder een goed en uitgebreid netwerk. Tijdens de dag leer je allerlei nieuwe branche-genoten kennen. En nee het gaat niet alleen om de netwerkborrel, want netwerken is tenslotte net werken ;-)
  5. Tijdens de dag pitch je samen met je groepje jullie oplossing voor de case van het Van Gogh Museum. Winnaars krijgen een leuke prijs en daarnaast kom je natuurlijk op onze website als winnaar van de dag!

Je hebt nog een kleine week de tijd, dus overtuig je manager en meld je snel aan want de inschrijving sluit op 6 april!!


SMART is onderdeel van de MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Bekijk onze andere kanalen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrienden van SMART: