SMART Talk Nieuwjaarseditie 2024

SMART Talk Spring 2024: Ethics and Integrity

On Thursday the 30th of May, our yearly SMART Spring Talk emerged from the soil. A group of young professionals convened at the Ruigrok office to attend an insightful session on ethics and integrity in our field.

SMART Congres 2023

SMART Congres 2023: kennis delen in de ruimte

Donderdag 21 september breekt aan. De bestuursleden van SMART ontwaken en haasten zich door de stromende regen naar In de Ruimte, het voormalige kloostergewelf in Utrecht, waar vandaag ruim zestig young professionals én vijf sprekers samenkomen. De deelnemers laten zich net zo min kisten door het weer en druppelen in groten getale, ruim voor aanvang binnen. Het welkomstcomité begeleidt eenieder door de ondergrondse passage naar de congreszaal die historie ademt en naar verse koffie ruikt. Na maanden van intensieve planning en ongeduldig wachten gloort er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Het SMART Congres 2023 kan beginnen!

Interview Young Talent 2022

In gesprek met Jamie van der Heijde, Young Talent van 2022

Enige tijd geleden werden de MOAwards uitgereikt. Dé vakprijzen voor inspirerende Insights professionals. In de categorie ‘Young Talent’ werd Jamie van der Heijde uitgeroepen tot winnaar. SMART Onderzoek ging met haar in gesprek. Wat maakt Jamie nu Young Talent 2022? En welke tips heeft ze voor andere young professionals?

SMART Congres 2022

SMART Congres 2022: De Kunst van Impactvolle Verandering

Het is 21 april, 08.45 uur. Locatie: Het Amsterdam Art Center. Het SMART-bestuur heeft maanden planning erop zitten; dit is hét moment waar ze al die tijd voor aan de spreekwoordelijke tekentafel hadden gezeten. Waren de geschetste plannen voor het congres duidelijk genoeg of bleken ze te abstract? Voor twijfel was geen tijd; de eerste gasten kwamen namelijk binnen. Het moment waar wij met SMART op hadden gewacht was daar, het congres De kunst van impactvolle verandering kon beginnen!

SMART Najaartalk '21

SMART Talk Nieuwjaar 2022

Op donderdag 3 februari was het dan zo ver: de nieuwjaarseditie van de SMART Talk. Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen is het een online evenement geworden en ligt de jaarwisseling alweer een maand achter ons, maar dat mocht de pret niet drukken! 

Het thema was deze keer tweeledig: Talentontwikkeling en kunnen inspelen op onbewust en irrationeel gedrag!

SMART Najaartalk '21

SMART Talk Najaar 2021: Werk aan je merk

Op 11 november 2021 was het eindelijk weer tijd voor een face-to-face event van SMART. De SMART Talk ‘Werk aan je merk’ vond plaats in het Philips Stadion te Eindhoven. Wij hebben er ontzettend van genoten; hier lees je waarom. 

Interview met Rubina Oliana - Young Talent of the Year 2021

Op 1 juli 2021 werden de MOAwards uitgereikt. Dé vakprijzen voor inspirerende insights professionals. In de categorie ‘Young Talent’ werd de 27-jarige Rubina Oliana uitgeroepen tot winnaar. SMART ging met haar in gesprek. Wat maakt Rubina nu Young Talent 2021? En welke tips heeft ze voor andere young professionals?

Hoe is het om onderdeel te zijn van SMART bestuur? (2/2)

SMART is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Nu de zomer eraan komt zit het er voor de helft van ons bestuur op na twee jaar. Zij gaan plaats maken voor nieuwe bestuursleden. Eerder gingen we hier al in gesprek met Stefanie en Nelly over mooie herinneringen en inzichten. Nu zijn we van Annefleur, Maaike en Inez benieuwd: wat zijn hun mooiste herinneringen? En wat is hun biggest takeout die ze na twee jaar met zich meenemen? We horen het van Annefleur, Maaike en Inez.

Hoe is het om onderdeel te zijn van SMART bestuur? (1/2)

SMART is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Nu de zomer eraan komt zit het er voor de helft van ons bestuur op na twee jaar. Zij gaan plaats maken voor nieuwe bestuursleden. Maar voordat ze verder gaan zijn wij benieuwd: wat zijn hun mooiste herinneringen? En wat is hun biggest takeout die ze na twee jaar met zich meenemen? We horen het van Stefanie en Nelly.


SMART is onderdeel van de MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Bekijk onze andere kanalen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrienden van SMART: