EVENTS


SMART organiseert jaarlijks drie events; de SMART Talk Voorjaar, SMART Talk Najaar en een Congres voor geïnteresseerden werkzaam binnen de marketing en marktonderzoeksbranche.

Op deze bijeenkomsten geven we inspirerende sprekers het podium om zo (met name) startende talenten kennis te laten maken met actuele thema's en cases binnen onze sector. Uiteraard is er altijd voldoende ruimte voor interactie en discussie en bieden we in een informele setting de mogelijkheid te bouwen aan je netwerk. Een SMART Talk is niet compleet zonder een gezellige afsluitende borrel of - meer coronaproof - break-in sessies!

En het mooiste van alles is... We kunnen de SMART Talks door onze sponsoren en met hulp van de MOA geheel gratis aanbieden!  

Volg onze socials om op de hoogte te blijven van onze events. 

Wees welkom!


AANKOMEND EVENT:
SMART Congres
21 april 2022

Terug van veel te lang weggeweest: het jaarlijkse SMART Congres. In 2020 en 2021 kon het helaas niet doorgaan, maar dit jaar wel! Op donderdag 21 april hebben we een dagvullend programma dat je niet alleen maar achterover laat leunen om te luisteren. De sprekers die komen, prikkelen om zelf na te denken én aan de slag te gaan met de kunst van impactvolle verandering.

Afgelopen SMART eventsSMART is onderdeel van de MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Bekijk onze andere kanalen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrienden van SMART: